Mitt jobb som tandhygienist

Hej alla och varmt välkomna till mig och min blogg! Jag brukar ju blogga väldigt mycket om kläder och mode som är ett av mina allra största intressen, som ni som läser och följer min blogg nog har väldigt bra koll på. Jag skulle idag vilja prata om något helt annat och det är då alltså mitt jobb som tandhygienist! Jag heter då som ni troligtvis redan vet vid detta laget, Janina Gröndahl, och jag har under en rätt lång tid arbetat som tandhygienist och jag och mitt företag finns till för alla som befinner sig i antingen fantastiska och underbara Vasastan, på härliga Södermalm eller på fantastiska Östermalm.

Jag tänkte då att jag i detta inlägg skulle berätta lite om mitt jobb som tandhygienist och hur det är att arbeta inom denna bransch. Det allra bästa är att kunna hjälpa och bidra till förbättringar för folk och att kunna hjälpa folk med deras bekymmer vad gäller tandvård och tandhygien. Jag tycker att det är så himla mycket man lär sig i denna bransch, som man annars kanske inte alls har någon som helst koll eller aning om. Det roligaste med mitt jobb är som sagt alltså att kunna hjälpa människor, samtidigt som jag tycker att det för övrigt är ett väldigt givande och lärorikt yrke.

Jag tänkte inte skriva så jättemycket nu men jag skulle vilja rekommendera er och era vänner och bekanta som har några bekymmer eller problem med något som helst som kan tänkas röra och kretsa kring just tänder och tandhygien att ta kontakt med mig och mitt företag, så garanterar jag att ni kommer få den bästa möjliga hjälp inom det ni önskar angående just tandhygien. Med detta vill jag tacka för mig och önska er en fortsatt härlig dag, så hörs vi snart!